Meld je aan als vrijwilliger!

Meld je nu aan als vrijwilliger voor de activiteitencommissie van de kerk in Garmerwolde!

Stichting Oude Groninger Kerken organiseert op 21 juni een informatieavond in de kerk van Garmerwolde. Er wordt informatie gegeven over wat de activiteitencommissie en de Schoolkerk organiseren in en rond de kerk van Garmerwolde.

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als vrijwilliger? Of ben je geïnteresseerd in het werk van onze stichting? Dan ben je van harte welkom op de informatieavond op maandag 21 juni. Vanaf 19:00 uur is de kerk van Garmerwolde open voor een kopje koffie of thee. Om 19:30 uur beginnen we. Is het wat voor jou? Dan kun je je na afloop van de avond aanmelden als lid van de activiteitencommissie of als educatief ondersteuner. Voor vragen mail naar Annemarie Bembom via bembom@groningerkerken.nl

We zien je graag op 21 juni!

-- De corona maatregelen laten het toe, dus deze bijeenkomst op 21 juni gaat door! -- 

De Schoolkerk is een educatieve plek die mensen en gedachten in beweging brengt. Ga samen op ontdekking om over en met elkaar te leren.

Lees meer

Bezoek kerk, toren en het Atelier

Op het terrein van de kerk van Garmerwolde vindt u restaurant Het Atelier van AvecPlezier. Een prachtige plek om te genieten van koffie of thee met huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch. Het Atelier is gevestigd in een gloednieuw gebouw met uitzicht op de middeleeuwse kerk van Garmerwolde en het Groninger land. In het weekend geopend van 10.00 tot 18.00 uur.


 

Reserveer uw bezoek aan kerk & toren

Feest! In Oost en West

De toren: twee wenteltrappen, een ontwerp van architectenbureau MX13, leiden je langs de tentoonstelling Feest! Voor een bezoek aan de toren (alleen in het weekend, van 10.00 tot 17.00 uur) haalt u een entreebewijs met audioguide (€ 5,-, kinderen € 2,50)  in het Atelier. Reserveren verplicht
De kerk is vrij te bezoeken, van april t/m oktober dagelijks geopend van 10.00  tot 17.00 uur. Overige maanden alleen in het weekend. 

Facebookpagina kerk Garmerwolde